Om oss

Post & Reklameservice AS ble etablert i 1991 med produksjon og kontor i Trondheim. Vi har spesialisert oss på praktisk gjennomføring av masseutsendelser.

Målsetting for Post & Reklameservice as:
Vårt mål er å fremstå som en solid samarbeidspartner, for næringsliv og offentlig forvaltning, med et tilbud som dekker alle behov innen praktisk gjennomføring av papirbasert kommunikasjon.

Personvernerklæring:
Trygg og sikker behandling av kundedata har alltid hatt stor oppmerksomhet hos oss.
Her vil du finne vår oppdaterte personvernforordning (GDPR).

Gode grunner for å benytte Post & Reklameservice AS:
Kjøp av driftstid på rasjonelle produksjonsmaskiner med høy kapasitet, er svært ofte god økonomi for våre kunder, kontra egne investeringer i utstyr. Konkurransedyktig priser som en konsekvens av rasjonell produksjon med god kvalitetssikring, er et viktig mål.

Produksjonsmaskiner med høy kapasitet, bidrar ikke bare til lave enhetskostnad, men setter oss også i stand til å holde meget stramme tidsfrister.

99% av vår produksjon distribueres via Posten/Bring, og vi har derfor bygget opp spisskompetanse på Posten/Bring sine alternative måter for distribusjon. Dette gjør at du som kunde, kan være trygg på at produkter innlevert via Post & Reklameservice as, er tilrettelagt på en måte for å oppnå gunstigst mulig porto.